HAI SING ROAD

LANDED PROPERTY, 2600 SQFT

 

 

In this project, we sought to blur the lines between the indoors and outdoors. The key idea was to bring more green into the space and reclaim the utilitarian interstitial space between.

 

The backyard kitchen is a simple design statement that combines functionalism with aestheticism. A large white space with a connecting view of the greenery outdoor and bathed daylight is the perfect space to host cook-outs for the family. 

 

In the living room, the TV console merges outside and forms an extended setting with the shoe rack - visually blurring the lines of  the two zones while amplifying the space.

A simple project with a visually strong architectural language of blurred boundaries.

 

 

SPATIAL PLANNING

INTERIOR DESIGN & CONSTRUCTION

LANDSCAPE SERVICES

________________________________________

 

 

DETAILS.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

15-9A JALAN RIANG SINGAPORE 358987

T: +65 6687 3210 / +65 8718 0160 | E: hello@hausatelier.com.sg

ALL RIGHTS RESERVED